Directe afhandeling voor een schadeformulier of factuur
March 14, 2018
auto reparatie
Deze garanties bieden wij onze klanten
October 25, 2018

Milieusticker en een ruitvervanging, hoe werkt dat?

Ruitvervangen met milieusticker

umweltplakkette

Zoals u misschien al weet worden de milieustickers van verschillende landen zichtbaar aan de binnenzijde van de voorruit aangebracht. Deze sticker moet ook ten aller tijde zichtbaar zijn.

Nou kan het voorkomen dat u onderweg schade oploopt aan uw voorruit. Indien deze schade zo groot is dat uw voorruit vervangen moet worden, zal dit consequenties hebben voor de milieusticker(s) die aangebracht zijn op de oude voorruit. Gezien dat de stickers maar eenmaal geplakt kunnen worden op een voorruit, is het helaas niet mogelijk om de sticker over te plaatsen naar uw nieuwe voorruit. U beschikt vanaf dat moment dan ook niet meer over de milieusticker(s). Wilt u binnenkort toch in het buitenland reizen en doorkruist u daarbij een milieuzone? Dan heeft u een nieuwe milieusticker nodig. Het betreden van een milieuzonezonder milieusticker kan u namelijk een fikse boete opleveren! Het advies is om zo spoedig mogelijk nieuwe milieustickers aan te schaffen om dit te voorkomen.

Ruitvervanging bij schaderuit auto vervangen

Bent u in het buitenland terwijl u een ruitvervanging heeft? Wij raden u dan aan om direct contact op te nemen met een organisatie die u zo spoedig mogelijk een milieusticker kan bieden. Totdat u een nieuwe milieusticker heeft ontvangen, is het noodzaak om milieuzones volledig te vermijden. Blijf goed op de hoogte over waar de milieuzones zich bevinden. De milieustickers zijn in principe ongelimiteerd geldig, waardoor u ook maar beter een milieusticker kunt aanvragen, ook al gaat u maar een keer op reis door een milieuzone.

Mocht u uw ruitschade opgelopen hebben in België? Dan kunt u bij ons terecht voor een snelle en vakkundige ruitvervanging. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons om een afspraak te maken. Als u al beschikt over nieuwe milieustickers, plaatsen wij deze gratis op de juiste plek op uw gloednieuwe voorruit!

1 Comment

  1. […] Ruitschade wordt bijna altijd vergoed bij uw verzekering […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *