Ruitvervangen met milieusticker
Milieusticker en een ruitvervanging, hoe werkt dat?
October 9, 2018
Kenteken 3 keer verloren
Kentekenplaat verloren of gestolen, wat nu?
November 4, 2018

Deze garanties bieden wij onze klanten

auto reparatie

Indien u voor 2 uur een offerte aanvraagt met voldoende uitleg en foto’s, kunnen wij u diezelfde dag al een offerte maken. Hierdoor weet u gelijk waar u aan toe bent. De offerte is altijd vrijblijvend. Indien u zo spoedig mogelijk een reparatie nodig heeft, raden wij u aan om direct bij ons langs te komen om ons vakpersoneel gelijk te laten kijken naar uw schade. Indien de schade direct te herstellen is, zullen wij dit voor u in orde maken terwijl u wacht. Duurt het repareren wat langer, dan heeft u de keuze om dezelfde week nog een afspraak te maken wanneer u meer tijd heeft of om een leenauto van ons mee te krijgen terwijl uw auto gerepareerd wordt.

Lak herstellen

Ons personeel is vakkundig opgeleid volgens de BOVAG normen. U bent dus verzekerd van de hoogste kwaliteit voor autoschadeherstel. Wij verzorgen ook interne opleidingen voor monteurs en schadeherstellers. Hierdoor beschikken wij ook over de meest nieuwe en innoverende werkwijzen. Wij beschikken over de nieuwste kennis en kunnen zo goed als elke auto voor u repareren!

Wij gaan voor kwaliteit en een eerlijke prijs

Omdat wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit, nemen wij de fabrieksgarantie over op het deel wat wij voor u gerepareerd hebben. Hierbij krijgt u meer zekerheid na uw reparatie. Ons doel is dan ook om zo onze service zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen en het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vandaar dat wij uw schade zo spoedig mogelijk proberen te repareren. U kunt gemakkelijk online uw afspraak maken of een offerte aanvragen, bij langdurige reparatie krijgt u van ons een leenauto ter beschikking. Deze leenauto zal (indien mogelijk) gelijkwaardig zijn aan uw eigen auto, om het zo voor u nog makkelijker te maken.

Tevens zijn wij als bedrijf continu op zoek naar innovatie en verbeteringen. Dit ook door middel van interne opleidingen. Wij zijn altijd op zoek om u, als klant zijnde, de beste en meest gemakkelijke ervaring te hebben met onze services. Wij stellen uw feedback dan ook zeer op prijs!

Wij gebruiken ook de meest moderne technieken om uw schade zo efficiënt en professioneel mogelijk voor u op te lossen. U zult zien dat de gemaakte kosten lager zullen zijn dan bij concurrenten. Dit scheelt u zowel in eigen risico en in de no-claimbonus. Zo blijft u goedkoper verzekerd én krijgt u de beste service.

Om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij ook een klantensysteem voor u. Bij elke schadebehandeling bij ons krijgt u punten in ons systeem. Na een bepaalde periode kunt u deze punten verzilveren voor leuke kortingen of zelfs gratis hulpmiddelen. Zo krijgt u bijvoorbeeld korting op ruitenwissers of een flesje ruitenwisservloeistof gratis!

Tevens geven wij u ook advies over het claimen van schade bij uw verzekering. Wij helpen u om de keuze te maken tussen claimen of zelf betalen en assisteren u zo veel mogelijk bij het aanvragen en het verwerken van uw claim. Tevens staan wij geregistreerd bij vele verzekeraars, waardoor u in de meeste gevallen geen of een lager eigen risico hoeft te betalen!

Kortom, als u kiest voor autoprimair, krijgt u de scherpste prijzen voor de meest professionele reparaties die (meestal) al klaar zijn terwijl u wacht!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *