APK keuring auto
Hoe kom ik de APK door?
November 19, 2018
lakschade herstellen
Lakschade aan uw auto, dit verhelpen wij graag!
January 3, 2019

Interieurschade opgelopen? Geen probleem!

Interieurschade herstellen

Naarmate uw auto ouder wordt, kan het voorkomen dat er enkele gebreken komen aan het interieur van uw auto. U kunt hierbij denken aan gaten in uw bekleding, beschadiging van uw dashboard of de slijtage aan uw stuur, handrem of versnellingspook.

Opgelopen schade aan bekleding kunnen wij, afhankelijk van de soort schade, direct voor u repareren of vervangen. Als er slechts een enkel gat in uw bekleding zit, zal dit plaatselijk hersteld worden, dit is klaar terwijl u wacht! Bij leren bekleding spuiten wij het nieuwe leer in exact dezelfde kleur, zodat het niet zichtbaar is dat uw interieur gerepareerd is. Indien de bekleding dermate beschadigd is, kan de mogelijkheid bestaan dat de volledige bekleding vervangen moet worden of dat er een compleet nieuwe stoel o.i.d. geplaatst moet worden. Dit is meestal het geval bij brandschade (denk aan een brandgat door een sigaret). Gezien het bestellen van bekleding of een nieuwe stoel enkele dagen kan duren, krijgt u bij ons de optie om een leenauto mee te krijgen. U kunt natuurlijk ook in uw eigen auto blijven rijden, als u dit aangenamer vindt. Heeft u een vraag over opgelopen schade aan bekleding? Neem dan contact met ons op! Stuur een zo duidelijk mogelijke beschrijving van de oorzaak van de schade en ook een beschrijving van de opgelopen schade. Als u een foto stuurt, kunnen wij preciezer analyseren op welke wijze wij uw bekleding kunnen repareren en daardoor kunt u een beter idee krijgen wat de kosten hiervoor zullen zijn.

Bij schade aan uw dashboard kunnen wij dit in de meeste gevallen direct repareren! De plastic fronten voor uw dashboard kunnen wij gelijk plaatsen voor u, gelieve wel van tevoren aan te geven welk model auto u rijdt, zodat wij alvast dit onderdeel klaar kunnen leggen voor uw reparatie. Het repareren van de elektra duurt in de meeste gevallen wat langer, maar zijn vaak dezelfde dag nog gerepareerd. U kunt in de periode van de reparatie een leenauto van ons meekrijgen. Let wel op dat als u niet weet waar het probleem vandaan komt, u liever niet zelf aan de auto gaat sleutelen. De elektra van de auto is een van de meest gevoelige onderdelen van de auto. Het is dus mogelijk dat u meer schade creƫert als u zelf gaat sleutelen. Maak daarom direct kosteloos een afspraak bij ons zodat ons professionele personeel een inschatting kan maken voor de kosten en de duur van de reparatie.

Schade aan de versnellingspook, handrem of zelfs het stuur kan in de meeste gevallen met smart repair verholpen worden. Dit houdt in dat wij de beschadigde delen kunnen herstellen in plaats van het beschadigde onderdeel te vervangen. Het scheelt dan zowel in tijd als in kosten. De beschadigde onderdelen zien er dan als nieuw uit.

Interieurschade herstellen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *