Interieurschade herstellen
Interieurschade opgelopen? Geen probleem!
December 9, 2018
Deuk op dak herstellen
Kleine deukjes in de auto of zelfs blikschade? Dan kunt u bij ons terecht
February 1, 2019

Lakschade aan uw auto, dit verhelpen wij graag!

lakschade herstellen

Lakschade aan uw auto kan snel voorkomen. U raakt per ongeluk elakschadeen paaltje, uw sleutel krast tegen de auto of een andere auto schuurt te dicht langs uw auto. Degelijke lakschade ziet er vaak niet mooi uit en kan, afhankelijk van de schade, zelfs roestschade veroorzaken. Maak daarom snel en vrijblijvend een afspraak bij ons om uw lakschade professioneel te behandelen.

Lakschade kan voorkomen in diverse soorten en maten, van een klein krasje tot een brede streep die de halve auto bedekt. Hierdoor zijn er ook meerdere behandelmethodes voor lakschade. Bij oppervlakkige kleine waskrassen of plaatselijke dofheid van uw laklaag volstaat het in de meeste gevallen om deze plaatselijk te polijsten. Dit kan direct voor u behandeld worden terwijl u wacht en geniet van een kopje koffie of thee. Complexere lakschades die een grotere oppervlakte hebben of dieper door de laklaag zijn gedrongen kunnen wij plaatselijk behandelen door middel van spotfix. Dit houdt in dat ons vakkundige personeel plaatselijk uw lak overspuit. De vuistregel hiervoor is dat de aangedane oppervlakte niet groter is dan het formaat van een A4. Indien de lakschade een grotere oppervlakte heeft, zal het gehele onderdeel opnieuw gespoten moeten worden. Dit kost een paar uur om de correcte kleur voor uw auto te vinden en het onderdeel perfect te spuiten. U kunt in deze periode een leenauto van ons mee krijgen. Wij berichten u zodra uw auto gerepareerd is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *