lakschade herstellen
Lakschade aan uw auto, dit verhelpen wij graag!
January 3, 2019

Kleine deukjes in de auto of zelfs blikschade? Dan kunt u bij ons terecht

Deuk op dak herstellen

Onder blikschade worden alle deukjes tot grote vervormingen van het plaatwerk van de auto gerekend. Het wordt vaak verward met lakschade. Echter is lakschade geen vervorming van het plaatwerk. Afhankelijk van de grootte van de deuken kunnen wij u direct helpen. Indien de deuk kleiner is dan een €2 muntstuk, kunnen onze vakmensen een nieuwe methode toepassen. Hiermee kan de deuk er uit getrokken of gemasseerd worden. Hierbij ontstaat geen lakschade, waar dit met andere methodes wel het geval is. Er hoeft dus niet een nieuwe laklaag over heen gespoten worden. Dit scheelt zowel in kosten als in tijd.

 

herstellen deuk

 

Is de deuk groter? Dan zal het hele onderdeel los behandeld moeten worden. Dit zal ook langer duren. In de tussenliggende periode kunt u van ons een leenauto krijgen. Bij grotere blikschade wordt ook een nieuwe laklaag gespoten, die exact dezelfde kleur is als de rest van uw auto. Deze nieuwe laklaag biedt ook een goede bescherming tegen roestschade.

Tevens kunt u ook last hebben van dorpelschade. De dorpel is bevestigd aan de onderzijde van de auto, deze zorgt voor stevigheid van de auto en voor een goede verwerking van de andere onderdelen van uw auto. Omdat de dorpel een van de laagste onderdelen is van de auto, komt deze schade relatief vaak voor. Het kan komen door opspattende stenen of doordat u tegen een stoeprand rijdt. Dat laatste wordt ook wel stoeprandschade genoemd. Het repareren van uw dorpel is relatief snel voor elkaar, echter kan het zijn dat bij ernstige schade er een nieuwe dorpel besteld en geïnstalleerd moet worden. Dan kan het enkele dagen duren voordat uw auto gerepareerd is. In de tussentijd kunt u van ons een leenauto mee krijgen. Zorg er voor dat u op tijd bent met het herstellen van uw blikschade, anders loopt u een hoger risico op roestschade! Roestschade is duurder om te verhelpen en neemt ook meer tijd in beslag.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *